När trädgården går i vinterdvala

Vintern börjar breda ut sig så långsamt över vårt avlånga land. Det ser förvisso olika ut längst i söder mot för hur det ser ut längst uppe i norr. När trädgården går i vinterdvala så får vi kura ner oss inomhus och planera iför nästa års trädgårdsarbete. Det kan vara om man ska bygga något förråd och vilka plantor som ska ner i jorden.

Nätet är en källa till mycket gott och om man har planer på att bygga en friggebod eller Attefall i sin trädgård så kan det finnas anledning att planera detta nu när man inte har något annat för sig i trädgården. Det går mycket väl att uppföra någon byggnad innan snön faller så man har något att göra i vinter. Den byggnad som byggs ska inredas för att passa ditt trädgårdsarbete.

Om du bygger ett Attefall eller en friggebod som du även isolerar så kan du med fördel använda en del av detta till att förkultivera en del som du vill ha i din trädgård. Se till att ha värme på och du kan redan påbörja ditt trädgårdsarbete tidigare än vad du vanligtvis brukar göra. Du får också ett bra förråd där du kan förvara din trädgårdsredskap och annat som används i din trädgård.