Få hjälp med innergården i er bostadsrättsförening

Om er innergård är i behov av renovering är det hög tid att ta tag i problemet. En fin och välplanerad innergård är nämligen viktig för att du som boende i en bostadsrättsförening ska kunna koppla av från storstadens buller och stress. Att ha tillgång till en grön och behaglig plats i anslutning till bostaden ger dig lugn och ro.

Köp flexibla trädgårdstjänster

För att skapa en vacker oas för alla boende i bostadsrättsföreningen är tipset att anlita experthjälp. Du kan kolla här för att läsa mer om olika tjänster du kan köpa för att få hjälp med innergården. Frakka AB, som företaget heter, är specialist på att förbättra innergårdsytor med syftet att öka trivseln.

Anpassa växter utifrån förutsättningar

Utöver en genomtänkt markplanering av innergårdsytorna är också växter ett viktigt inslag. Här gäller det att välja växter som klarar av att leva i den typ av trädgård eller miljö som innergården erbjuder. Till de skuggiga ytorna bör alltså inte växter som mår bra i torr och solig miljö planteras. Det handlar om att anpassa valet av blommor och växter utifrån jord, näring, vatten och läge. Därefter är det bara att skapa en känsla i trädgården som passar med fastighetens övriga stil.