Sköna spabad året om i din trädgård

Tänk dig att krypa ner i ett varmt spabad när temperaturen sjunker i luften. Med en varm pool utomhus hemma i trädgården kan varje kväll bli en spakväll. Ta med dig kompisgänget, bjud på något läskande i glaset och du har den perfekta lördagskvällen.

Spa hemma året runt

Ett spabad hemma kan du använd året runt. Natt som dag, sommar som vinter. Innan var det många som drog sig för att köpa ett spabad för att du var tvungen att elda i det för att få det varmt. Men nu slipper du tänka på att förbered och elda för att få badet varmt, nu för tiden sköts nämligen allt det elektriskt. Det gör att ett spabad hemma kan kännas betydligt mycket mer aktuellt. På det viset blir ett bad en mer spontan sak och kräver intet samma planering som tidigare.

Köpa ett spabad

Om du går i tankarna på att köpa ett spabad är det smart att titta igenom lite detaljer innan. Några bra tips innan du väljer spabad är att se på placering, energiförbrukning och vilka kostnader det innebär i vardagen. Sök bland mängder av spabad på CDON. Välj bland färger, funktioner och snygg design i olika format.