Förgyll trädgården med ett lusthus

Sommaren närmar sig med stormsteg och har du gjort din hemläxa så ska du redan har det mesta klart för din trädgård. Du kanske redan har förodlat så det bara att plantera ut när det inte längre är frostnätter. Äntligen så börjar vi närma oss den bästa tiden på året och se till att njuta av er trädgård så mycket ni bara kan.

Har du plats i din trädgård så kanske du ska förgylla den med ett lusthus som ni kan sitta i de ljumma sommarkvällarna och njuta av allt arbete som ni lagt ner i er trädgård. De finns i flera olika modeller som kan beställas på nätet och enkelt montera upp själva. Välj en traditionell eller modernt lusthus eller som klassisk paviljong för er trädgård.

Allt medföljer och beskrivning hur den ska monteras och byggas, så även om man inte har så mycket förkunskaper så kan ni få upp ett lusthus i er trädgård. Det finns även möjlighet att anlita hantverkare för den som kanske inte har tid eller kunskapen att montera detta själv. Det kan fungera att tilläggsisolera och använda som gäststuga om det skulle behövas.

Denna går även att använda som förråd vintertid då trädgården går in i vinterdvalan. På våren så kan den med fördel användas om platsen inne i huset börjar tryta för dina odlingar. Ställ in någon värmekälla och tidigarelägg sommaren för trevliga middagar och förläng den på hösten genom skön infravärmare eller liknande.