Bygg ett eget spabad utomhus

Visst kan det vara trevligt med en pool i trädgården hemmavid men detta är en kostnad som man kanske inte tycker sig ha råd med. Dock så finns det andra alternativ som kostar mindre än vad en pool gör. Har du en större modell av altan så kan du bygga ett eget spabad utomhus i anslutning till din altan.

Det finns många alternativ då det kommer till att bygga ett eget spa i sin trädgård. Visst det kan fungera med ett gammalt badkar som du fyller upp med vatten för att njuta av lite utomhusbad på sommaren. Om ni är fler som vill samtidigt njuta av ett bad vid er altan så kanske en större modell av jacuzzi eller annat spabadkar. Ett bra tips som vi så på nätet var att montera upp ett växthus över sitt spabad i trädgården. På så sätt så får man lite gratis uppvärmning av sitt bad under sommaren.

Det går dock betydligt snabbare att värma upp en jacuzzi än en stor pool. Även rengöring är behändigare med ett mindre bad. Se till att ha hemma de kemikalier och rengöringsmedel som behövs för att hålla badet fräsch och rent. Skapa rutiner för att städa ditt spabad för bästa resultat och de skönaste stunderna när ni väl vill bada. Att ni måste börja med att rengöra ert spabad är inte det ni vill. Om ni väljer att bygga in ert spa med ett växthus så minskar smutsen och annat i badet som gör det enklare att rengöra.