Lys upp din trädgård i höst

Blir du deppig av tanken på att bli fast inomhus när hösten kommer? Bara för att året gått över i höst betyder det inte att du inte kan njuta av trädgården. Du kan skapa en riktigt mysig atmosfär i en höstträdgård. Det är bara viktigt att du har de rätta hjälpmedlen. Satsa framför allt på bra utebelysning.

Belysning jagar bort höstmörkret

Förutom att det blir kallare är just mörkret en stor anledning till att många inte gillar hösten. Lyckligtvis finns det ett stort utbud av utebelysning att välja mellan för din trädgård. Med god belysning kan du få det trista höstmörkret att ge en härlig atmosfär.

Du kan lätt hitta tips på nätet om vilka växter som är fina även på hösten. Till exempel är vajande prydnadsgräs och färgglada bär vackra inslag som piffar upp. Lys sedan upp dessa med ljuslyktor för utomhusbruk.

Gör det till ditt projekt i höst att skapa en riktigt mysig plats i din trädgård. Om du har en uteplats med tak är allt du behöver några varma filtar och tillräckligt många ljusslingor för att det ska kännas ljust och trevligt. Här kan du shoppa loss på all belysning du behöver för en fin höst i trädgården.