Flytta ut barnkalaset i trädgården

Om du har turen att ha barn som fyller år under den varmare delen av året blir det enkelt för dig att flytta ut barnkalaset i trädgården. Vi vet inte hur pandemi-läget kommer att se ut till vår och sommar men det är ändå bättre att ta det säkra före det osäkra och planera ett utomhuskalas.

Att tänka på när du planerar ett trädgårdskalas

Även om kalaset hålls i trädgården är det viktigt att du pyntar och dekorerar ordentligt. Ditt barn ska ju verkligen känna att det är hans eller hennes födelsedag. Här hittar du allt för ett barnkalas, både när det kommer till dekorationer och dukning. Varför inte pynta staketet med färgglada ballonger och serpentiner?

Planera gärna lite lekar i trädgården också, varför inte låta barnen balansera ett ägg på en sked eller försöka ta upp ett äpple med munnen ur en vattenfylld hink? Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Smidig mat och fika

Det är perfekt att bjuda på plockmat eller grilla korv under ett trädgårdskalas. Barnen brukar älska det och det är dessutom väldigt enkelt. Glöm inte heller den goda födelsedagstårtan! Antingen kan du baka en själv eller beställa från ett konditori. Välj smak och design som ditt barn kommer att uppskatta. Eller varför inte bjuda på glass istället?