Dekorera i trädgården

Att dekorera trädgården kan kännas både klurigt och överväldigande, då det kanske är mer vant att inreda inomhus. Utomhusmöbler kan vara tråkigt plastiga, stora rabatter kan vara svåra att hålla vid liv, och så fort kvällen kommer och det blir mörkt kan det kännas dags att gå in. Men det behöver inte alls vara så. Här kommer din räddning.

Inspiration till trädgårdsdesign

Om du vill förändra ditt tankesätt till det mer optimistiska är det bra att inspireras av rätt inredningsverktyg. Här är textilier ett bra exempel då de är lätta att få tag på, lätta att specialisera efter dina personliga önskemål och inte kostar skjortan. Varför inte sy ett eget vindskydd och några matchande kuddar?

Ett annat exempel på hur du kan inreda trädgården eller uteplatsen är med odlingar i krukor. Dessa kan du planera hur du vill utan någon som helst begränsning (bortsett från din egen fantasi) och de kan lyfta ett utrymme till skyarna.

Ännu ett exempel, som dessutom spelar stor roll under nattetid, är belysningen. På Lavanille finns ett trevligt utbud online med allt ifrån solcellsbelysning till mysiga ljusslingor att hänga upp på väggen. Det finns också snygga, batteridrivna lyktor som kan du kan bära med dig vart du än går.

Testa dig fram redan idag och njut sedan av din nydekorerade, trivsamma trädgård.